“Asteptam documentatia tehnica de la ADR Nord-Vest, pana in data de 14 octombrie o sa ne dea punctul lor de vedere. Noi nu avem pozitia finantatorului pentru aprobarea unor categorii de cheltuieli si nu putem licita, pentru ca ajungem iar de unde am inceput.

Va trebui semnat si un act aditional cu ministerul pentru modificarea indicatorilor, iar noi prin hotarare de consiliu sa-i aprobam”, a spus Zamfir Ciceu, presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Conform noului proiect tehnic, drumul mai are nevoie in plus de alti 15 milioane de euro, bani de care CJ nu dispune. Zamfir Ciceu afirma ca solutia este includerea in proiect a cat mai multor lucrari, iar restul sumei sa fie acoperita din creditul bancar.

“La acest moment avem un plus de lucrari de aproximativ 15 milioane de euro, dar cu cat vor fi cuprinsi mai multi in cadrul proiectului ca fiind cheltuieli care pot sa fie efectuate cu atat sunt sanse de realizare, pentru ca putem cofinanta din credit.

Daca nu suntem atenti la ceea ce se intampla acolo si nu facem intr-o ordine fireasca, s-ar putea sa ajungem iar in acea situatie”, a adaugat Ciceu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și