Fotografia, difuzată vineri pe reţelele de socializare de biroul de presă de la reşedinţa lor oficială, Palatul din Kensington, îi prezintă pe cei doi duci de Cambridge care zâmbesc alături de copiii lor, îmbrăcaţi în ţinute lejere de vară, într-o adorabilă imagine de familie.

În acea fotografie, realizată în timpul unei vacanţe petrecute în vara acestui an în Iordania, Kate poartă o rochie verde kaki, în timp ce prinţesa Charlotte, în vârstă de şase ani, este îmbrăcată într-o rochiţă albastră şi se află în dreapta tatălui ei.

Prinţul George, în vârstă de opt ani, zâmbeşte în dreapta mamei sale, purtând o bluză cu guleraş şi imprimeu camuflaj, în timp ce mezinul familiei, Louis, în vârstă de trei ani, stă jos pe o blană naturală şi poartă un tricou bleumarin în dungi şi bermude gri.

"Suntem încântaţi să împărtăşim o nouă imagine cu familia noastră, care va apărea pe felicitarea de Crăciun din acest an", au scris ducii de Cambridge pe reţelele de socializare.

Un purtător de cuvânt al cuplului princiar britanic a dezvăluit că fotografia a fost realizată în timpul unei vacanţe în Iordania de anul acesta, fără să precizeze însă perioada exactă în care a avut loc călătoria ducilor de Cambridge.

Cuplul princiar a lansat fotografia cu aproape o săptămână mai devreme decât anul trecut, când imaginea pentru felicitarea de Crăciun a fost publicată pe reţelele de socializare înainte de a fi prezentată oficial.


Preluare: AGERPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și