Așadar, după multe analize și gânduri, vă invităm și anul acesta să intrați în lumea teatrului independent, alături de noi, doar că online.
Ediția a cincea a Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B va avea loc online, în perioada 14 – 20 noiembrie, iar spectacolele vor putea fi urmărite prin intermediul unei platforme dedicate. Veți putea vedea teatru, spectacole pentru copii și, mai mult decât atât, copiii vor putea participa, prin Zoom, la evenimente interactive dedicate lor. Toate detaliile le vom anunța în scurt timp.
Am muncit mult în ultimele săptămâni, pentru că nu e ușor să realizezi o selecție de spectacole de teatru care să întrunească, în plus, condiția de calitate a filmării. Noi, cei care încercăm să vă oferim bucuria teatrului, ne bazăm pe emoția transmisă direct, de actorii de pe scenă către spectatorii din sală.
Ne dorim însă să vă aducem bucuria teatrului chiar și în perioada aceasta grea, în care cu toții ne simțim frustrați că nu putem realiza tot ce ne dorim așa cum ne dorim și știind, totuși, că e obligatoriu să fim lucizi și atenți cu toții, ca să trecem cât mai repede peste momentele acestea și să ne reluăm viețile obișnuite.
Așa că vă invităm să vă bucurați de spectacolele de comedie pe care noi le vom oferi online și, în mod excepțional, la această ediție, cu acces gratuit!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și