Evenimentul se afla la cea de-a doua editie, dupa ce anul trecut primarul Ovidiu Nemes a promis ca va permanentiza aceasta actiune. In total un numar de 64 de elevi de exceptie, olimpici la matematica, informatica, fizica, chimie, economie, limba romana, limba engleza, italiana, latina, sport, limba rusa sau psihopedagogie, au fost aplaudati si elogiati, profesorii lor demonstrand inca o data ca unitatile de invatamant din Sighetu Marmatiei pregatesc elevi care reprezinta cu cinste municipiul nostru, la cel mai inalt nivel.

„E un moment important in viata comunitatii noastre, atunci cand administratia publica locala, Primaria, Consiliul Local, fac un gest care, iata, a ajuns la a doua editie, acorda diplome de excelenta, diplome de merit, le oferim elevilor care au reprezentat cu cinste municipiul nostru la olimpiadele nationale si internationale”, a declarat Primarul municipiului.

Au urmat aplauze si pentru dascalii care i-au indrumat pe elevi drumul performantei, dar si pentru parintii care i-au insotit azi pe copii.

64 de elevi cu rezultate foarte bune obtinute la olimpiade nationale si internationale, dar si sefii de promotie au fost felicitati, rand pe rand de edilul local.

Au fost premiati si profesorii, iar fiecare unitate de invatamant care a avut rezultate foarte bune a fost recompensata cu volumul „Oameni de seama ai Maramuresului”, editat de Societatea Culturala „Pro Maramures”, precum si cu o diploma de excelenta.

Premiantii s-au simtit motivati, apreciati pentru eforturile depuse pentru a obtine rezultate excelente la invatatura.

„Gestul a fost minunat. Noi elevii chiar am muncit foarte mult pentru olimpiada asta si ma bucur ca am fost atat de bine rasplatiti”, spune o eleva.

„Ne bucuram pentru ca am fost rasplatiti pentru munca noastra, pentru rezultatele bune pe care le-am adus scolii in care invatam”, a spus o alta tanara eleva.

„Am fost si anul trecut premiata. E un gest frumos care ne motiveaza. Acuma m-am intors de la Moscova unde am obtinut locul I la Olimpiada Internationala de Limba Rusa. Mai departe, sper sa urmez o facultate la Bucuresti”, a rispuns o alta eleva premiata.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și