Nu este zi în care să nu citim pe Maramedia, să nu privim la TV Sighet sau să nu ascultăm la Sighet FM ce Primar bun și unic și de neînlocuit are municipiul Sighet. Trustul de presă „independent” al orașului ni-l prezintă pe Ovidiu Nemeș ba pe câte un șantier, ba în calitate de El Lider Maximo, ba mestecând în ceaunul de mămăligă.

Nu știm / nu putem preciza cum este finanțat acest trust de presă, însă este cert că non-stop îl laudă deșănțat pe Primarul inculpat Ovidiu Nemeș. Nici TV Sighet și nici MaraMedia nu scriu nimic despre cele două dosare penale ale TIR-istului, cum că este trimis în judecată de către DNA pentru fapte asimilate celor de corupție, despre trecutul domniei sale în Franța sau despre alte matrapazlâcuri de care acesta este acuzat.

În schimb, „trustul orașului tău” ne prezintă un Ovidiu Nemeș idilic, parcă scos din versuri de Octavian Goga și spălat cu „Perlan Alb” de pe vremuri. Nu știm cât va mai putea prelungi Ovidiu Nemeș agonia în Justiție. Vara și vacanța judecătorească s-au încheiat, iar luna septembrie repune pe rol dosarele sale penale. În scurt timp, Justiția se va pronunța și vom ști dacă Ovidiu Nemeș este vinovat sau nu.

Dacă DNA își va face datoria și Nemeș ajunge după gratii, întregul imperiu de carton al TIR-istului se va prăbuși, iar lingăii lui vor deveni șomeri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și