La Hamburg, un neamț de 39 de ani a fost împușcat de polițiști în centrul orașului, după ce a început să amenințe trecătorii cu un târnăcop și un cocktail Molotov. Bărbatul a încercat să aprindă cocktailul Molotov, dar a fost rapid neutralizat de forțele de ordine, fiind rănit la picior și ulterior transportat la spital.

Serie de incidente violente în Germania
Violențele însă nu s-au oprit aici. În Gelsenkirchen, cu doar câteva ore înainte de meciul dintre Anglia și Serbia, străzile s-au transformat într-un adevărat câmp de luptă. Zeci de suporteri englezi şi sârbi s-au luat la bătaie şi au demolat terasele. Fanii au început să arunce cu obiecte unii în alții în fața unui restaurant cu suporteri sârbi.

Câţiva englezi au venit şi ne-au întrebat de unde suntem. Prietenii mei le-au spus că suntem din Serbia, că vrem să urmărim meciul de fotbal dintre Serbia şi Anglia. Ei au spus „ok“ şi mai apoi ne-au atacat cu sticle, scaune şi mese", a declarat una dintre victime.

Ca măsură de prevenţie, autorităţile germane au decis ca suporterilor să li se servească doar bere cu conținut redus de alcool.

Vineri, un bărbat de origine afgană a intrat în curtea unei locuințe, unde mai mulți prieteni urmăreau, la televizor, meciul Germania – Scoția. Înarmat cu un cuțit, i-a înjunghiat pe trei dintre aceștia. Cu doar câteva minute înainte, individul omorâse o persoană într-un apartament din zonă.


Preluare: Observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și