Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că un tânăr de 23 de ani din judeţul Iaşi care conducea un autoturism dinspre Bulevardul Decebal spre strada Europa a pierdut la un moment dat controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit cu autoturismul de pe partea carosabilă şi a lovit frontal un stâlp din beton aparţinând reţelei de iluminat public.

Conducătorul auto şi alte două pasagere în autoturism au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar una dintre pasagere, o tânără în vârstă de 21 de ani, a rămas internată pentru supraveghere întrucât este însărcinată. În momentul producerii impactului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt eveniment rutier s-a produs ieri la ora 17.10, în comuna Rona de Sus. Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Ruscova care conducea un autoturism dinspre Sighetu Marmaţiei spre Petrova, în centrul localităţii Rona de Sus s-a angajat în depăşirea mai multor autoturisme care circulau în faţa sa, moment în care unul dintre acestea a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure. În urma impactului celor două autoturisme a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a unui pasager din autovehiculul care a virat la stânga, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și