TIMPI DE PREPARARE

Timp de preparare: 60 min
Timp de gatire: 30 min
Gata in: 1 ore, 30 min
INGREDIENTE

100 g unt
100 g zahăr pudră
1 plic zahăr vanilat
100 g făină
50 g amidon alimentar
2 ouă
1 lingura coajă de lămâie
1/2 pachet praf de copt
grăsime şi făină pentru tapetat tava
pentru cremă

500 ml lapte
50 g amidon
2 gălbenuşuri
1 pachet zahăr vanilat
150 g zahăr
pentru ornat

1 pachet jeleu de fructe
500 g căpşuni
70 g migdale tocate
PREPARARE

1. Se freacă untul cu zahărul pudră şi zahărul vanilat. Se adaugă coaja de lămâie, ouăle, făina amestecată cu amidonul şi praful de copt. Se frământă, apoi se întinde într-o foaie dreptunghiulară şi se pune într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 25-30 minute.


Preluare: retete.unica.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și