Gabriel Zetea, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, a declatat, in cadrul emisiuni Reactiv difuzata de ZiarMM.ro ca singura solutie pentru gasirea acestei sume de bani este Guvernul Romaniei.

Incredibil este faptul ca in cazul nerealizarii proiectului conform conditiilor impuse de Comisia Europeana, cei aproximativ 5 milioane de euro investiti pana acum vor trebui restituiti de catre judet.

"Este o suma imensa pe care va trebui sa o gasim de undeva, va trebui sa facem lobby la Bucuresti pentru a gasi banii, altfel nu avem cum sa finalizam drumul. Daca nu-l finalizam in conditiile acceptate de Comisia Europeana, vom fi obligati sa dam inapoi tot ce am primit de la Comisia Europeana, cam 4-5 milioane de euro pana acum", a spus Zetea.

"Vorbim in plus despre consolidarile de drumuri, despre apararile de maluri, accesul oamenilor catre proprietati, intersectii, extrem de multe lucrari care au fost puse in plus si pentru care noi trebuie sa gasim finantari", a mai spus acesta, adaugand ca vinovatii pentru aceasta situatie sunt "Toti cei care au gestionat acest proiect de la inceput".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și