Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat vânzătoarea ca fiind o femeie de 51 de ani, care a relatat faptul că în timp ce se afla în interiorul magazinului și efectua activități de vânzare produse cu un alt client aflat în magazin, o femeie a sustras de pe tejghea o sumă de bani, reprezentând contravaloarea unor produse alimentare, după care a plecat către o destinație necunoscută.

În urma verificărilor efectuate pe raza orașului Baia Sprie, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe strada Gutinului, care, în urma interceptării, a început să devină recalcitrantă fizic și verbal, fiind astfel imobilizată de polițiști.

Aceasta a fost condusă la sediul Poliției Orașului Baia Sprie, unde, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că are 57 de ani și este din orașul Baia Sprie.

Deoarece femeia manifesta o atitudine recalcitrantă, a fost solicitată prezența unui echipaj de ambulanță care a transportat-o la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare, unde, medicul de gardă a stabilit necesitatea internării acesteia la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și