Filmul "#Selfie" a fost premiat cu trei trofee, printre care Marele Premiu pentru cel mai bun film. Comedia regizată de Cristina Iacob a mai primit și trofeele pentru cel mai bun montaj și cea mai bună actriță într-un rol principal — Crina Semciuc.

Filmul "#Selfie" a depășit 100.000 de spectatori în România. Lansat la începutul lunii mai, "#Selfie" este o producție MediaPro Pictures și Zazu Film, distribuită de către Zazu Film și regizată de Cristina Iacob.

În rolurile principale pot fi urmăriți tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Călin. Alături de aceștia, distribuția filmului este completată de actori titrați ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu sau Alina Chivulescu. Nu lipsesc nici vedete precum Răzvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chișu sau George Vintilă, care aduc un plus de nuanțe comediei prin scurtele lor intervenții.

"#Selfie" este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să învețe pentru bacalaureat, decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel. Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să se distreze și să uite de responsabilități în ultimele două zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să țină cont de consecințe.

"Am făcut un film pentru oameni și nu există bucurie mai mare pentru regizorul unui film decât să vadă că spectatorii îi apreciază creația. 100.000 este un prag psihologic, greu de depășit în România, din cauza lipsei de cinematografe în țară. Mă bucură că publicul a crezut în noi. #Selfie este o poveste în care se pot regăsi toți tinerii din ziua de astăzi, indiferent de naționalitate și asta ne-a fost confirmată de succesul internațional", a declarat regizorul Cristina Iacob, conform sursei citate.

Potrivit comunicatului, partea a doua a filmului va fi filmată în primăvara anului 2015.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și