Zeci de artişti renumiţi, dar şi cei mai în vogă DJ-i au făcut scena să vibreze, iar târziu în noapte, cerul Clujului a fost luminat de artificiile şi jocurile de lumini.

Distracţia a început odată cu lăsarea întunericului. În aşteptarea primilor artişti, tinerii şi-au făcut încălzirea la o scenă amenajată în jurul unui tramvai. Pe scena principală, distracţia a început pe ritmurile celebrului dj brazilian Alok. Acesta a invitat-o alături de el pe Inna, care a întreţinut atmosfera preţ de câteva minute.

Şi în ultima noapte, la festival au venit oameni din toate colţurile lumii.
Reporter: Cum te simţi?
Spectator: Mă simt foarte bine, iubesc România, iubesc Untold.

Cel mai popular DJ al serii a fost aşteptat cu nerăbdare de zeci de mii de fani. După un mic decalaj din cauza întârzierii avionului, Afrojack a urcat pe scena Untold. Pentru mulţi dintre spectatori, participarea la festival a devenit o tradiţe. "Deci, aşteptam de mult timp să zic aşa ceva, şi am revenit pentru a treia oară şi cred că o să mai revin. este super, este păcat că este ultima zi, dar venim şi anul viitor şi petrecem", spune un spectator.

200 de artişti au urcat pe scenă pe parcursul celor 4 zile de festival. La concertele lor au participat aproape 300.000 de oameni. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și