Conform IPJ Maramureș, în urma deplasării la fața locului a echipei operative și din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 27 de ani din oraș, s-a deplasat la domiciliul unei tinere de 19 ani, și ar fi executat un foc de armă spre zona dormitorului imobilului și unul spre poarta de acces.

După săvârșirea faptei, tânărul a părăsit locul producerii evenimentului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu este deținător legal de arme.

Persoana bănuită a fost localizată și condusă la sediul Poliției în vederea întreprinderii măsurilor legale corespunzătoare.

Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, arma folosită la comiterea faptei a fost găsită, aceasta fiind ascunsă în zona străzii Victor Babeș din oraș, fiind vorba o armă letală de vânătoare. De asemenea, în aceeași zonă au fost identificate trei cartușe și un tub cartuș.

În cauză, a fost extinsă urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, dosarul fiind declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, Tribunalul Maramureș a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și