Criminalistii chemati la fata locului au indicat ca exista date care confirma faptul ca s-ar fi spanzurat, dar ca urmeaza sa se faca autopsia pentru a fi eliminate orice suspiciuni legate de deces.

Surse neoficiale au precizat pentru eMaramures ca fostul edil ar fi trebuit sa o astepte pe sotia sa la serviciu in jurul orei 15.00. El nu a mai aparut insa la ora promisa si, pentru ca nu mai raspundea nici la telefon, familia a inceput sa il caute cu disperare. Ulterior, trupul neinsufletit a fost descoperit in beciul imobilului din Baia Sprie si a fost alertata politia.

Apropiatii fostului primar s-au aratat socati de cele intalmpate. Surse din anturajul acestuia au aratat ca nu stiu ca Valer Barboloviciu sa fi fost bolnav sau sa fi avut probleme deosebite, care sa il fi adus pe acesta in pragul disperarii. Ei au aratat si faptul ca nu ar fi fost lasat un bilet de adio in care sa isi explice gestul extrem.

Politia face acum verificari pentru a stabili exact imprejurarile in care a avut loc tragedia si eventualele motive care sa fi dus la suicid. Trupul neinsufletit al fostului primar a fost dus la morga in cursul dupa-amiezii, urmand sa fie supus unei autopsii.

Valer Barboloviciu avea 54 de ani. El a absolvit Institutul de Mine Petrosani, dupa care a fost repartizat la Exploatarea Miniera Suior. A ocupat diferite functii, mai importanta fiind cea de inginer sef cu protectia muncii.

Dupa 1989 a intrat in politica iar la alegerile din 1996, candidand din partea Partidului Romania Mare, a castigat functia de primar. A trecut apoi la Partidul National Liberal si a ramas in functie inca doua mandate. Valer Barboloviciu avea doi copii majori, o fata stabilita in strainatate si un baiat care e performer in fotbal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și