Conform surselor citate, bărbatul a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuinţa unei rude a uneia dintre fostele sale soţii.

O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov şi criminalişti au început cercetarea la faţa locului.

Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violentă şi se ia în calcul şi ipoteza unei crime.
Mihail Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedintele partidului.

Bălășescu a devenit celebru după ce și-a dus amantele în biroul lui Crin Antonescu. Pe Internet circulă o înregistrare audio în care se pare că secretarul general adjunct al PNL, Mihai Bălăşescu, se laudă că a făcut sex cu o tânără chiar în biroul preşedintelui PNL Crin Antonescu.
Andreea Lanbru, actualul secretar general adjunct al Guvernului, a avut o relație cu Bălășescu.

În presă a ajuns o convorbire telefonică purtată între Mihai Bălăşescu și un membru PNL, în care liderul PNL recunoștea că a făcut sex cu Andreea Lambru chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu.
După acest scandal, Mihai Bălășescu a fost nevoit să plece din PNL.

În 2012, publicația Gorj Domino scria că persoane foarte apropiate secretarului executiv adjunct al PNL, Mihai Bălăşescu, susţin că relaţia dintre el şi Andreea Lambru s-a terminat brusc, într-o dimineaţă, prin luna martie, când acesta l-a găsit pe Dian Popescu în apartamentul pe care îl împărţea cu tânăra de 25 de ani.

Scandalul a ieșit la iveală la scurt timpă după ce Dian Popescu fusese numit şef al filialei liberale din Târgu Jiu.

In topul donatorilor de frunte ai PNL s-a numarat anii trecuti si Mihail Balasescu cu 200.000 de lei adica aproximativ 50.000 de euro. Balasescu a fost o vreme consilier al ministrului Ludovic Orban.


Preluare: JurnalMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și