"Nu vreau să supăr vreuna dintre cele 2 televiziuni, pentru că am fost şi sunt un om de afaceri care respectă atât RCS&RDS cât şi Antena 1. Cu ei am de 6-7 ani contracte sportive şi cluburile au fost foarte mulţumite, la fel şi LPF, şi cu toate că ei se luptă între ei, pe mine nu mă interesează. Eu am căzut ca musca în lapte şi dacă nu aveam numele de Dragomir nu se amplifica acest lucru atât de mult. Eu respect la fel de mult atât RCS&RDS cât şi Antena 1. În proporţie 99 la sută nu este adevărat ce a apărut în presă, sunt numai minciuni, aşa că eu nu mai continui discuţiile pe această temă", a declarat Dumitru Dragomir.

Reprezentanţii Antena 1 şi RCS&RDS s-au acuzat reciproc că nu au îndeplinit condiţiile stipulate de transmitere a meciurilor din Liga I. Antena 1 susţine că RCS a transmis o serie de meciuri cu 6 în loc de 12 camere, în timp ce cealaltă parte susţine că Antena 1 nu a transmis toate meciurile în format HD, cum precizează caietul de sarcini

Dumitru Dragomir susţine însă că au fost respectate clauzele contractului de ambele televiziuni şi nu se pune problema ca vreuna din părţi să fie sancţionată.

"Avem o comisie care monitorizează aceste meciuri. Dacă ştiam de această treabă, bineînţeles că luam nişte bani de al ambele televiziuni, dar nu făceam valuri, pentru că îi supăram şi nu mai dădeau banii cluburilor. Dar să rup eu contractul de 104 milioane euro, că nu s-a transmis cu 12 camere, ar fi trebuit să mă interneze la Bălăceanca", a precizat şeful LPF.

Avocatul LPF, Cătălin Ciubotă, a precizat că au fost transmise notificări ambelor televiziuni, dar nu pentru că nu s-a respectat contractul ci pentru a le reaminti respectarea clauzelor prevăzute. "Există o comisie care monitorizează aceste aspecte şi de asemenea există o comisie de monitorizare din partea Consiliului Concurenţei şi toate clauzele contractuale s-au respectat. Notificările nu s-au făcut pentru nerespectarea clauzelor contractuale".

Cazul "Valiza" nu va avea repercusiuni asupra echipei Steaua, opinează Dragomir, chiar dacă finanţatorul George Becali va primi o condamnare, însă nu poate aprecia reacţia UEFA.

"Din punct de vedere al regulamentelor noastre, după care ne ghidăm FIFA, UEFA, FRF, pentru noi acesta e un caz încheiat, a fost judecat o dată. După vechiul regulament, a rămas la Comisiile LPF să se decidă după ce se termină dosarul penal. Comisiile jurisdicţionale sunt tabu pentru mine. Nu ştiu ce verdict va da UEFA. Dar Becali nu era în acte, după ce să-l judece. A, că făcea pe nebunul pe la televizor, dar asta e altceva. Steaua are o acoperire în acte", a precizat Dumitru Dragomir.

Şeful LPF aprecia, în cazul unui condamnări a selecţionerului Victor Piţurcă tot în cazul "Valiza", că acesta este nevinovat: "Eu m-am certat cu Piţurcă, dar sunt convins 1000 la sută că Piţurcă este nevinovat. Eu spun că nici Gigi Becali nu e vinovat, a dus bani la premiere. Aşa cred eu, nu ştiu justiţia ce va zice".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și