Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene Şahtior Doneţk, a spus, cu acest prilej, că a fost premiată „longevitatea în performanţă”.

„Pentru mine, mai valoroase decât cele 28 de trofee cucerite sunt cele două promovări în prima serie italiană cu Brescia. Apoi au fost şi momentele emoţionante din Turcia. La final, vreau să îi mulţumesc şi să îl îmbrăţişez pe Gheorghe Hagi, care a început şi a terminat cariera internaţională cu mine”, a spus antrenorul Mircea Lucescu.

La rândul său, fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi a afirmat: „Vreau să mulţumesc tuturor colegilor de la echipele de fotbal la care am fost. Fotbalul nu este tenis, se joacă în echipă. Apoi, vreau să mulţumesc tuturor antrenorilor cu care am lucrat. La final, vreau să mulţumesc părinţilor mei. Sunt emoţionat pentru acest premiu, care vine să răsplătească o carieră întreagă”.

Fostul arbitru internaţional Nicolae Rainea a venit la această festivitate în căruciorul cu rotile, el având unele probleme medicale. „Mulţumesc tuturor doctorilor care mă tratează. Sunt fericit, este un premiu unic. El diferă de anchetele anuale, care îi răsplătesc pe cei mai buni oameni din fotbal”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și