Într-un autoturism albastru a fost găsită o persoana încarcerată, victima fiind transportată de elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca. Șoferul unuia dintre TIR-uri a fost scos din cabină conștient, în timp ce bărbatul de la volanul celui de-al doilea autotren implicat în accident nu are probleme medicale. Cele mai mari probleme sunt în cazul unei mașini prinse între TIR-uri. Acesta este distrus, iar salvatorii nu au putut determina numărul exact de persoane din interior. ”Între cele două TIR-uri este un vehicul, deformat în mare măsură nu se poate determina numărul de persoane aflat în interior”, au transmis reprezentanţii ISU.

Carambol teribil, marți dimineață, pe autostrada A1.

Accidentul a avut loc pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla din județul Ilfov.

Accident cumplit pe autostrada A1, la Ciorogârla

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1.

Accidentul a avut loc pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla din județul Ilfov. Mai multe persoane se află în evaluare medicală la fața locului, fiind solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Traficul este blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și