Ieri, 24 februarie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile. În jurul orei 10.00, colegii noștri au oprit pentru control, pe o stradă din localitatea Vicovu de Sus, un autoturism marca Volkswagen Crafter, înmatriculat în România. Mașina era condusă de un sucevean în vârstă de 34 de ani.

La controlul sumar al autovehiculului, polițiștii de frontieră au observat cinci colete care conțineau țigări, motiv pentru care au condus mașina și pe șoferul acesteia la sediul instituției. În urma verificărilor amănunțite efectuate asupra mijlocului de transport, în interior au fost descoperite 2.500 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty free, a căror valoare se ridică la aproximativ 30.000 de lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, mașina – în valoare de 20.000 de lei – a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză polițiștii de frontieră suceveni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și