Ne-am deplasat la fața locului și ce am găsit ne-a șocat la culme. Decorurile din filmele de groază nu pot concura cu apartamentul în cauză: aproape un metru de mizerie (PET-uri și doze de bere, haine vechi etc.) tronează în întregul apartament. De cum am deschis ușa legată cu sârmă, am fost întâmpinați de doi șobolani care au fugit pe scara blocului.

Cu greu am putut realiza pozele prezentate în articol din cauza pânzelor de păianjen dar mai ales a putorii, care, din fericire sau din păcate, nu poate fi redată prin mediul on-line.

Locatatii blocului au declarat pentru Sighet 247 că au făcut numeroase sesizări către Poliția Ecologică, Poliția locală, Primărie și către Direcția de sănătate publică, însă fără niciun rezultat.

Poliția ecologică a declarat că nu se poate deplasa la fața locului fără Poliția locală. Cei de la Poliția locală au declarat că nu se pot prezenta la fața locului fără o aprobare prealabilă de la Autoritatea locală. Direcția de sănătate publică a arătat că ei pot interveni doar după ce au intervenit autorităție locale și doar în cazul în care, în urma acestor intervenții, situația nu a fost remediată.

În timp ce locatarii acestui bloc sunt prinși în lanțul vicios al autorităților neputincioase, în apartamentul respectiv aurolacii stau bine mersi, atentând grav la sănătatea copiilor, bătrânilor și a celorlalți locatari din bloc, care nu își doresc altceva decât ca această situație nefericită să înceteze.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și