Ideea campaniei s-a născut din dorința de a ajuta pe cei mai puțin norocoși să simtă căldura Sărbătorilor de iarnă. Astfel, organizatorii Campaniei au solicitat asociației „Tadeu Iuda” o listă cu familii pe care le au înregistrate ca fiind foarte sărace. Aceste familii au fost vizitate de către organizatori pentru a putea vedea care le sunt nevoile și lipsurile.

Campania s-a dovedit un real succes datorită comunicării prin intermediul rețelei FaceBOOK, foarte mulți sigheteni fiind „provocați” să doneze cadouri compuse din alimente, hăinuțe, dulciuri și jucării pentru familiile sărace din municipiu.

Campaniei s-a alăturat și „Clubul mămicilor”, care s-a implicat activ în strângerea de donații și sponsorizări de la câțiva agenți economici locali cu dare de mână. Donațiile primite au fost sortate pe categorii de vârstă ale beneficiarilor și, prin munca în echipă, în ziua de duminică, 7 decembrie a.c., au fost distribuite către 85 de suflete.

Organizatorii mai promit că în ziua de Crăciun vor pregăti o masă pentru 50 de copii nevoiași, unde, pe lângă masa tradițională (care va fi bogată), aceștia vor mai primi cadourile pe care le-au solicitat prin scrisori către Moș Crăciun.

Elevi voluntari de la Școala Generală „George Coșbuc” din Sighet vor strânge toate scrisorile de la copilași, iar organizatorii vor face tot ce le stă în putință pentru a le îndeplini dorințele lor de Crăciun. Tot elevii voluntari vor împodobi Bradul de Crăciun cu globuri hand made, vor colinda și îl vor aduce pe Moș Crăciun cu bucurie în sufletele copiilor care visează la un astfel de moment.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și