Întreaga cantitate de bunuri, în valoare totală de aproximativ 23.600 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Luni, 14 mai a.c., în jurul orei 04.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, județul Suceava, pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în România, o persoană cu dublă cetățenie româno-ucraineană. Femeia, în vârstă de 31 de ani, conducea un microbuz marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, în urma controlului au fost descoperite aproximativ 131 kg substanțe toxice pentru combaterea rozătoarelor și a gândacilor, în valoare totală de 3.130 lei, Totodată, disimulate prin bagaje au fost descoperite 1.030 pachete de țigări fără timbru fiscal, în valoare de 20.476 lei.

Cantitatea totală de bunuri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la contrabandă, tentativă la contrabandă calificată și transportul și tranzitul de substanțe și preparate periculoase.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și