Şoferul grăbit a parcat blocând accesul auto într-o curte şi a uitat sau nu a vrut să lase număr de telefon pentru a putea fi contactat să-şi mute automobilul. "Data viitoare lasă un număr de telefon", a scris cel blocat sau alt clujean pe capota maşinii cu vopsea de culoare neagră.

"Am parcat ca un bou", a mai scris acesta.

Victima a aflat vestea pe un grup de Facebook - Şoferi De Week-end CLUJ.

"Dacă ai parcat pe strada Suceava ( Gruia ) şi îţi recunoşti maşina, sugerez să mergi la ea. Am primit şi eu pozele, cine le-a făcut a spus că vopseaua era proaspătă dar nu a văzut făptaşul. Poate sunt camere în zonă..", a scris un clujean pe grupul Şoferi De Week-end CLUJ.

"Ca cineva să răspundă în faţa legii, trebuie prins şi dovedit…propietarul curţii şi al porţii în faţa careia e parcată maşina cu nesimţire nu e automat vinovat, dar sunt mulţi justiţiari aici . Până una alta, parcangiul îşi merită soarta, îl arde mai tare la buzunar curăţarea vopselei (dacă e vopsea) decât amenda. Ps:tot justiţiarii au tras concluzia că e scris cu vopsea, ar putea fi scris şi cu acuarele specialiştilor în vopsele ce sunteţi", a scris un alt clujean.


Preluare: Antena3.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și