Cateva dintre pozele ce se doresc a fi provocatoare ne-o prezinta pe tanara Alexandra Rus sarutandu-se pasional cu alte fete, atingandu-si reciproc sanii, expunandu-si nurii in fata camerelor de fotografiat. Aceasta nu se lasa intimidata de comentariile critice la adresa atitudinii sale, visand sa ajunga o celebritate precum Elena Udrea.

“Si Elena Udrea tot cu Can-can-uri a pornit, eu cu siguranta voi ajunge tot acolo unde a ajuns ea”, crede Rus.

Evident, nu comentam optiunile sexuale ale nimanui si nici iesirile cu tenta gay ale absolventei de Babes Bolyai, decat va spunem ca Alexandra Rus este angajata ca si consilier (campaign director, zice ea pe facebook) al deputatului Mircea Dolha, la cabinetul sau parlamentar.

Interesant este faptul ca Mircea Dolha este unul dintre parlamentarii romani care s-a declarat impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex, avand chiar si o initiativa legislativa in vederea introducerii unei precizari exprese in Constitutia Romaniei referitoare la acest aspect.

Din punctul sau de vedere, relatiile intre persoane de acelasi sex reprezinta o anomalie a societatii actuale. “In ultima vreme suntem invatati ca anormalul sa-l privim ca un lucru normal, iar eu nu vreau sa accept ca anormalul este normal”, a spus Dolha la momentul lansarii initiativei sale.

Cazul nu este nou in peisajul maramuresean. In 2008, consilier al presedintelui Consiliului Judetean ajungea Mirela Bodea, venita din randul jurnalistilor baimareni. Pe retelele de socializare, aceasta a pastrat o fotografie mai veche, in care apare intr-o ipostaza asemanatoarei junei Alexandra Rus. Ulterior publicarii sale in media, fotografia a fost stearsa. Vezi ultima imagine din galeria de mai jos.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și