Kate, 39 de ani, care s-a întors la îndatoririle sale după vacanța anuală de vară, s-a echipat în mod corespunzător, cu o fustă albastră de tenis și o jachetă cu fermoar asortată, pentru întîlnirea de la Centrul Național de Tenis din Londra.

Ducesa i-a întânit și pe Joe Salisbury, care a câștigat titlul de dublu masculin la US Open împreună cu americanul Rajeev Ram, dar și pe Gordon Reid și Alfie Hewett, campionii la dublu în scaun cu rotile.

Kate este pasionată de tenis și este des prezentă la competițiile mari desfășurate în Marea Britanie.

Emma Răducanu, de 18 ani, este în centrul atenției după victoria istorică de la US Open, unde a devenit prima câștigătoare venită din calificări.

Pentru succesul ei, Emma a fost felicitată, între alţii, de Regina Elisabeta a Marii Britanii, de fostele mare campioane ale tenisului Martina Navratilova şi Billie Jean King.

După succesul de la New York, Răducanu a reuşit un salt de 127 de locuri în ierarhia mondială şi a ajuns până pe 23, dar i-a făcut fericiţi şi pe mama sa Renee, de origine chineză, şi pe tatăl român.

Rezultatul întâlnirii dintre Emma Răducanu și Ducesa de Cambridge nu a fost făcut public și cel mai probabil nu s-a ținut, pentru că scopul întâlnirii a fost a fost acela de a-i sărbători pe cei patru sportivi pentru performanțele lor. Tot cu această ocazie au fost filmate și interviuri care vor fi difuzate ulterior de canale media din Marea Britanie

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și