Este vorba de agent principal de poliție Tomoiagă Ion, care, cu sprijinul d-nei agent de poliție Iablonciuc Maria și a doameni Kubaci Irina, a identificat trei familii cu probleme sociale din localitatea Poienile de sub Munte, familii cu mulți copii, cărora le-a donat în nume propriu în data de 30 mai 2013 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării, cu ocazia zilei de 1 iunie - Ziua internațională a Copilului.

Echipa SIGHET 247 a fost prezentă în teren alături de dl. Tomoiagă Ion și a imortalizat prin fotografiere bucuria de pe fața copiilor, în momentul primirii cadourilor. Iată că, totuși, mai există oameni de suflet printre noi, care se îngrijesc și de cei pe care soarta nu i-a avantajat. Vorbim aici în special de copii care, din cauza unei situații materiale precare, nu se pot bucura pe deplin de copilărie, iar o mică atenție din partea noastră le-ar putea aduce puțină fericire în suflet.

Domnul agent principal de poliție Tomoiagă Ion a ținut să mulțumească pentru ajutorul primit în derularea acestei campanii domnișoarei Cecilia Ilieș, dar și șefului de sector, comisar șef Baroga Florin.

Nu ne rămâne decât să apreciem gestul domnului Tomoiagă și să sperăm că și alții vor lua exemplu, ajutându suflete nevinovate: copiii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și