Conform vasiledale.ro, totul ar fi început azi-noapte, în jurul orei 2.00, când un bărbat, care se întorsese în concediu din Italia, însoţit de trei persoane, a intrat în local de unde a luat o ladă cu bere pentru a-şi cinsti prietenii. În momentul în care au ieşit din bar, susţin victimele, au fost atacaţi de u grup format din 15-20 de persoane. Victimele povestesc că atacatorii i-au lovit cu pumnii şi picioarele, cu sticle şi chiar cu bucăţi de scândură rupte dintr-un gard.

„Doi dintre noi am fost prinşi şi bătuţi crunt, doi au reuşit să fugă. Cel care a cumpărat berile nu a mai fost în ţară de 10 ani şi nu a avut cu nimeni nici un conflict. El a fost cel mai rău bătut, l-au lăsat inconştient în drum. Bătăuşii s-au urcat apoi în maşini şi au plecat”, spune unul dintre bărbaţii agresaţi, care reuşise să fugă. Tot cei care au reuşit să fugă au sunat la 112, apoi l-au dus pe prietenul lor bătut la Centrul de permanenţă din Poienile de Sub Munte.

În urma agresiunii două persoane au fost preluate de echipajele ambulanţei şi transportate la Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi a infracţiuni de loviri şi alte violenţe, dar şi a infracţiuni de încăierare, notează vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și