Odată intrată în curte aceasta a fost atacată. Câinele i-a smuls pur și simplu o mână și laba piciorului. Bătrânica a fost dusă imediat la spital unde a fost operată de urgență. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Ce spune IPJ MARAMUREŞ

În data de 03 decembrie a.c., la ora 10:00, polițiștii Secției 1 Politie Rurală Groși, au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112, cu privire la faptul că, în curtea unui imobil de pe strada Unirii din comuna Săcălășeni, o femeie a fost atacată de un câine.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 76 ani din comună, a intrat în curtea unui imobil unde a fost atacată de un câine, care aparține unui tânăr de 26 ani.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal cu privirea la săvârșirea infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, faptă prevăzută și pedepsită de art. 12, alin. 1 și 2 din O.U.G. 55/2002 raportat la art. 194, alin. 1 din Cod Penal.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și