Grozăvia s-a produs în jurul orei 22.00. Posesorul autoturismului Renault Laguna a pătruns pe aleea pietonală din centrul municipiului, a ratat “la mustaţă” celebrul monument al cuiului şi a intrat într-un parapet situat în apropiere, oprindu-se în uşa instituţiei. Maşina a fost grav avariată. Imediat după incident, individul a plecat ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Suspiciunea celor aflaţi la faţa locului este că ar fi un gest de răzbunare. Martorii spun că bărbatul avea un dosar în mână. Cert este că, la faţa locului, s-a adunat buluc de oameni. Au ajuns şi poliţişti şi jandarmi. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul.

A fost şi un moment care a stârnit zâmbete. Jandarmul aflat în instituţie la momentul incidentului a rămas blocat preţ de câteva minute înăuntru, întrucât maşina a blocat ieşirea complet, după cum se poate vedea în fotografie.ACTUALIZARE - Comunicat Poliția Română

Ieri, 02 septembrie 2018, orele 22,00, Poliţia municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată despre faptul că o maşină al cărei conducător auto circula pe strada Bogdan Voda din mun. Sighetu Marmaţiei, a pătruns pe strada Corneliu Coposu, destinată exclusiv traficului pietonal şi a lovit uşa de la Judecătoria Sighetu Marmaţiei, distrugând-o parţial, dislocând două panouri ale acesteia. După accident, conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a fugit.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, în două ore, autorul accidentului a fost identificat în persoana unui tânăr de 29 de ani din localitatea Rona de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,24 mg alcool pur în sânge.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și