Astfel, în jurul orei 19.30, polițiștii de frontieră au identificat pe un drum forestier, un autoturism marca Peugeot Boxer, în care se aflau două peroane, care se deplasa dinspre frontiera de stat către localitatea Poienile de sub Munte.

În momentul observării echipajului poliției de frontieră, șoferul a abandonat autoturismul și a fugit în pădure, lucrătorii noștri reușind reținerea celei de-a doua persoane aflate în autoturism, un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.

Deoarece în autoturism se aflau mai multe baxuri cu țigări, acesta și persoana reținută au fost conduși la sediul poliției de frontieră, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 8.426 pachete cu țigări.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 98.584 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 63.700 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Și polițiștii de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Lunca la Tisa, mai multe colete cu țigări care au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.500 pachete, în valoare de 17.550 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora.


În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și