Accidentul s-a produs imediat după ora 9:00. În urma impactului, tânărul în vârstă de 23 de ani a fost proiectat la o distanță de câțiva metri de autoturism, căzând pe asfalt cu spatele. În urma accidentului, tânărul a suferit mai multe traumatisme la spate, coaste și,cel mai grav, la un picior.

Potrivit declarațiilor a doi martori pentru Sighet 247, imediat după accident, șoferița i-ar fi oferit tânărului accidentat suma de 200 de lei ca să nu reclame accidentul. Văzând că acesta nu este de acord, aceasta a plusat suma la 500 lei, ulterior la 750 lei. Tânărul accidentat nu a acceptat banii și s-a deplasat la spital, simțindu-se rău, fiind însoțit de cei doi martori.

La spital s-a deplasat și un echipaj de poliție, care a notat numele celor doi martori, Martorii au declarat pentru Sighet 247 că polițiștii le-au spus că nu vor fi audiați decât dacă victima depune plângere scrisă la poliție.

Sighet 247 a solicitat un punct de vedere la IPJ Maramureș cu privire la cele relatate în articol.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș:

Azi, 26 iunie, ora 09.00, polițiștii din Sighetu Marmației, au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Bogdan Vodă din municipiu s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de către o tânără de 25 ani din Sighetu Marmației, a accidentat un pieton de 23 ani din Giulești, aflat în traversarea străzii pe marcajul de trecere pentru pietoni.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a tânărului, acesta fiind transportat de către conducătoarea auto la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Ulterior le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și