Câteva zone sunt „fierbinți”, în sensul că acestea sunt preferate de către cei care cu nesimțire maximă scapă de gunoaie. Dintre acestea amintim str. Rodnei (lângă cimitire), str. Horia, str. M. Tompa (lângă calea ferată) ș.a.

Șuștic Ovidiu, directorul operatorului de salubritate din Sighet, Herodot Grup SRL, a declarat pentru Sighet 247 că acest fenomen ia amploare foarte mare în municipiu și că cu greu se reușește colectarea acestor gunoaie aruncate ilegal pe străzi și că ar fi necesar ajutorul Poliției locale pentru identificarea celor care se dedau la astfel de fapte. „Astăzi ridicăm gunoaiele aruncate ilegal într-o anumită zonă și a doua zi primim telefoane că zona iarăși este împânzită de gunoaie”, a declarat pentru Sighet 247 Ovidiu Șuștic.

Până la urmă, colectarea deșeurilor aruncate pe stradă este suportată financiar de către Primărie. Deci, cu toții din taxe și impozite plătim nesimțirea unora care nu pricep că nu pot să arunce gunoaiele pe unde doresc.

Sighet 247 face un apel către toți sighetenii de bună credință ca atunci când observă persoane care descarcă gunoi și îl aruncă ilegal pe unde apucă să facă poze și să ni le trimită pe adresa redacției (redactie@sighet247.ro) sau pe pagina de Facebook a site-ului pentru a putea stopa acest fenomen. Sursele vor rămâne anonime.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și