În timpul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 00.30, pompierii din cadrul ISU Satu Mare au intervenit pentru extragerea unei femei în vârstă de 26 de ani, care a căzut și a rămas blocată într-un tub pvc al unei canalizări din localitatea Vetiș.

Forțele militare au identificat femeia, care era conștientă și cooperantă, dar era imposibilitatea de a ieși singură. S-a intervenit de urgență pentru extragerea acesteia, dar, din cauza tubului îngust, de aproximativ 50 cm, a fost nevoie de sprijinul SVSU Vetiș, care a adus la fața locului un buldoexcavator.

„Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată. După aproximativ 2 ore, intervenția de salvare a luat sfârșit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanței SAJ Satu Mare”, spun, vineri, reprezentanții ISU Satu Mare, potrivit Mediafax.

În urma evaluării medicale la fața locului, victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, acuzând dureri la picioare.

Pompierii au acționat în sprijinul echipajului Poliţiei Locale Vetiș, care a balizat zona unde s-a produs evenimentul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și