Ieri, 28 aprilie 2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina și S.T.P.F. Suceava au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, polițiștii de frontieră împreună cu lucrători ai Agenției Frontex, fiind sprijiniți de un echipaj din cadrul Inspectoratului General de Aviație aflat în misiune de supraveghere aeriană a frontierei de stat, au observat mai multe colete abandonate în imediata apropiere a liniei de frontieră, pe direcţia localităţii Straja, județul Suceava.

În urma cercetării zonei, s-au descoperit 5 colete voluminoase care conțineau țigări de contrabandă.

Acestea au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 10.750 pachete cu țigări de proveniență Republica Moldova și duty free, în valoare de 125.775 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și