În cursul serii de 14 decembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vişeului în cooperare cu colegii din cadrul SPF Poienile de Sub Munte au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 22.00, colegii noştri au descoperit, la aproximativ 2.500 metri de frontiera de stat, mai multe colete voluminoase.

Imediat, au fost anunţate despre eveniment autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Cele nouă colete descoperite au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.474 pachete cu țigări de proveniență R. Belarus.

Ţigările în valoare de 75.746 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale şi identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și