În urmă cu câteva luni, Sighet 247 a publicat un articol în care a arătat cum această cerșetoare hoață a intrat într-o casă de pe str. Pintea Viteazu din Sighet și a sustras banii de lemne pe care cu greu i-au strâns o familie de pensionari. Atunci Poliția a deschis o anchetă care s-a finalizat cu... nimic!

Iată că cerșetoarea hoață săvârșește o nouă faptă, parcă trasă la indigo cu cea descrisă mai sus. În data de 7 februarie a.c., cerșetoarea hoață a intrat în curtea unei case din satul Tisa și ulterior în casă. Profitând de faptul că în acel moment în casă nu era nimeni a răvășit mai multe sertare și a găsit și furat suma de 3 mii lei. Apoi, cu banii în buzunar, a ieșit din casă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat (vezi VIDEO mai jos). Între timp, o altă membră a clanului a intrat în casă să o ajute pe cerșetoarea hoață în săvârșirea infracțiunii.

Noi punem o întrebare: având în vedere că această persoană săvârșește infracțiuni în mod continuu: furturi, tâlhării, exploatarea unui minor în scop de cerșetorie ș.a., de ce Poliția și procurorul de la Sighet o lasă mereu în libertate? Oare această ființă nu reprezintă un pericol public? Poate vom primi un răspuns de la aceștia care să ne lămurească pe noi, sigheteni, de ce trebuie să cădem neîntrerupt victime acestui clan de hoți, cerșetori și escroci.

De curând, un reprezentant al etniei rrome din Sighet a arătat într-o postare pe Facebook că rromii din Sighet se disociază de faptele acestui clan de infractori care au fost aduși de către un politician cu rang înalt din Sighet pentru voturi. Menționăm că gruparea de hoți rromi în cauză nu este originară din Sighet, aceștia fiind veniți din județul Sălaj și s-au aciuit pe lângă groapa de gunoi, punându-li-se la dispoziție locuințe modulare.

ACTUALIZARE IPJ MARAMUREȘ:

În urma articolului de presă intitulat „FOTO & VIDEO - Cerșetoarea hoață din Sighet dă lovitura din nou! De această dată a intrat într-o casă din satul Tisa și a furat suma de 3 mii lei. Poliția și procurorul o lasă liberă, deși are zeci de infracțiuni comise!”, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 07 februarie 2024, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, două persoane ar fi pătruns într-un imobil din satul Tisa, de unde ar fi sustras suma de 1.200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, astăzi, 09 februarie, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind două femei de 19 respectiv 34 de ani, din Baia Mare și județul Sălaj.

În vederea probării întregii activități infracționale, polițiștii continuă cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Menționăm de asemenea, faptul că, polițiștii din Sighetu Marmației efectuează frecvent activități de prevenire și combatere a faptelor de apelare la mila publicului, care intră sub incidența Legii 61 din 1991 Republicată, în cursul anului 2023, fiind aplicate 31 de sancțiuni contravenționale și întocmite 10 dosare penale privind infracțiunea de folosire a minorului în scop de cerșetorie.

FOTO & VIDEO - Cerșetoarea hoață din Sighet dă lovitura din nou! De această dată a intrat într-o casă din satul Tisa și a furat suma de 3 mii lei. Poliția și procurorul o lasă liberă, deși are zeci de infracțiuni comise!

FOTO & VIDEO - Cerșetoarea hoață din Sighet dă lovitura din nou! De această dată a intrat într-o casă din satul Tisa și a furat suma de 3 mii lei. Poliția și procurorul o lasă liberă, deși are zeci de infracțiuni comise!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și