La ora 7:30, șoferul unui autoturism marca Volkswagen Passat a depășit pe strada Dragos Vodă din Sighet o coloană de autoturisme aflate în mers, cu o viteză estimată de peste 100 km/h. Pentru dementul de la volan, nu a contat faptul că depășirea a efectuat-o peste două treceri pentru pietoni și că din față venea o autospecială de colectare a gunoiului.

Noroc cu șoferii aflați în coloană dar și cu șoferul autogunoierei, care au frânat și au reușit să evite producerea unui foarte grav accident de circulație. După aceasta, șoferul debil nu s-a calmat, a mai efectuat încă o depășire la fel, tot peste o altă trecere pentru pietoni, deși din față venea trafic rutier.

Astfel de comportamente în trafic sunt principala cauza generatoare de accidente. Potrivit legii, șoferul teribilist ar trebui sancționat de cel puțin trei ori în decurs de un minut și să rămână pieton pentru mai mult de jumătate de an. Din păcate, acțiunile de prevenție ale Poliției rutiere din Sighet lasă mult de dorit.

Menționăm că ora și data înregistrate de camera de bord nu sunt cele corecte, evenimentul petrecându-se în data de 12 februarie 2024, ora 7:30.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și