Un echipaj de Poliție locală s-a deplasat de urgență la fața locului, însă bărbatul, văzând că este filmat, a încercat să fugă. Șmecheria ieftină a acestuia nu a ținut, locuitorii din zonă l-au urmărit și au comunicat polițiștilor locali unde se află, astfel putând fi oprit.

Polițiștii locali l-au oprit, verificat și sancționat cu amendă în sumă de 7 mii lei și i-au impus să curețe tot terenul de gunoaie, până la data de 26 martie a.c., în caz contrar urmând să fie amendat săptămânal cu suma de 7 mii lei.

În plus, polițiștii locali au constatat că hârbul de autoutilitară cu numere de BN nu are nici ITP și nici RCA valabile, motiv pentru care au solicitat prezența unui echipaj de la Poliția rutieră pentru a-l sancționa pe acest șmecher de carton. Așteptăm un răspuns de la IPJ Maramureș cu privire dacă s-au aplicat sancțiuni șoferului pentru aceste nereguli constatate și care au fost în concret acestea. Menționăm că pentru lipsa RCA amenda este una foarte mare, plus că se demontează plăcuțele de înmatriculare, respectiv pentru lipsa ITP amenda este de asemenea una consistentă, iar următorul ITP se face direct la Registrul Auto Român. La cât de hârb arată autospeciala, cel mai probabil că nu va mai vedea ITP valabil niciodată. O veste bună, având în vedere pentru ce scop era folosită.

Poliția locală transmite mulțumiri cetățenilor care au filmat și fotografiat acțiunile ilegale ale bărbatului și recomandă și altor cetățeni care observă derularea unor astfel de fapte să acționeze la fel, respectiv să anunțe pe loc Poliția locală pentru aplicarea de sancțiuni. Doar astfel putem să oprim acțiunile unor astfel de inconștienți care transformă municipiul nostru într-o groapă de gunoi, pentru profitul lor ilegal.

PS - Vom reveni cu detalii legate de sancționarea șoferului pentru lipsa ITP și RCA, în momentul în care vom primi comunicatul de la IPJ Maramureș.

FOTO & VIDEO: SIGHET - Nesimțit ce transporta și arunca ilegal gunoi pe un teren din zona Doboieș, prins de polițiștii locali și amendat cu 7 mii de lei. Autoutilitara nu avea nici ITP și nici RCA valabile

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și