În urma incidentului mașina a rămas imobilizată pe carosabil. Doar o coincidență fericită a făcut să nu fie provocat un accident, șoferul reușind să oprească autoturismul în condiții de siguranță, iar pe marginea drumului nu se aflau pietoni la acel moment.

La fața locului au sosit un echipaj al Poliției rutiere, e echipă de la SPG Urbana și una de la Vital S.A. Reprezentanții Urbana au dat vina pe calitatea proastă a capacelor de canal instalate pe întreaga stradă, care sunt foarte subțiri și crapă în timp, fapt ce face ca acestea să sară din poziție atunci când un autoturism trece peste canal. Situația este similară pe mai multe străzi din Sighet.

Reprezentanții Vital i-au spus conducătorului auto că dânșii nu se fac responsabile cu nimic, ele răspund doar dacă refulează întregul cămin.

Echipa de muncitori de la Urbana au semnalizat respectiva gură de canal cu un indicator rutier, pentru a fi evitată de alți conducători auto.

Posesorul autoturismului avariat (BMW X3) a declarat pentru Sighet 2247 că atât cei de la Vital cât și cei de la Urbana își pasează vina unii altora și că se gândește să acționeze în judecată ambele firme pentru a fi despăgubit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și