„De astăzi, prin depunerea candidaturii mele, Viorica Marincaș, candidatul Pro România la funcția de Președinte al Consiliului Județean, maramureșenii au cu ADEVĂRAT o alternativă pentru ca proiectele mult așteptate de către noi toți să fie și realizate!

Mandatul pentru care candidez are ca finalitate transformarea județului Maramureș într-unul modern și dezvoltat la cele mai înalte standarde europene.

Candidatura depusă astăzi nu este despre persoana mea, ci este despre viitorul întregului județ, iar campania electorală care va începe nu este despre un politician sau un partid.

Este despre aspirații, despre realizările pe care le dorim cu toții, este despre o viață mult mai bună, este despre ce promitem și ce lăsăm MOȘTENIRE copiilor noștri! Este despre viitorul nostru, al tuturor!”, a declarat presei Viorica Marincaș, candidat Pro România la funcția de Președinte al CJ Maramureș.

Totodată, aceasta a ținut să mulțumească echipei Pro România Maramureș, pe care a descris-o ca fiind o echipă determinată, dinamică, dornică să fie parte a succesului și care în aceste zile a muncit mult și a făcut mai puțină politică.

FOTO - Viorica Marincaș și-a depus astăzi candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului județean Maramureș din partea Pro România

FOTO - Viorica Marincaș și-a depus astăzi candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului județean Maramureș din partea Pro România

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și