Conform vasiledale.ro, echipajele de poliţie au reuşit să-l prindă în scurt timp pe unul dintre pasageri, fiindu-le uşor să ajungă şi la şoferul care a condus maşina vinovată de producerea accidentului.

Ce spune Poliţia

La data de 01 ianuarie 2024, la ora 03.15, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că pe D.N.18, pe strada Rândunelelor, a avut loc un accident rutier, iar unul dintre șoferi a părăsit locul accidentului.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Vișeu de Sus către Borșa, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 31 de ani, din Borșa.

După producerea evenimentului, șoferul care conducea autoturismul dinspre Vișeu de Sus înspre Borșa, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În cursul aceleiași zile, conducătoarea auto s-a prezentat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că la volanul autoturismului care a părăsit locul accidentului s-ar fi aflat un tânăr de 20 de ani, din Borșa.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și