Un accident de circulație a fost semnalat în seara de sâmbătă, 25 septembrie, în jurul orei 23.15, în Tăuții Măgherăuș. Inițial s-a comunicat că sunt două autoturisme implicate și trei victime neîncarcerate.

Ulterior, s-a dovedit că s-a înregistrat o mare tragedie, o tragedie generată, spun sursele noastre, de gelozie, o gelozie extremă. Una dintre cele trei victime neîncarcerate a decedat. Este vorba despre un tânăr care ar fi fost efectiv aruncat din mașina în care se afla și care s-a făcut pachet după accident.

Dar iată ce s-a întâmplat de fapt! Cele două autoturisme implicate s-ar fi șicanat în trafic preț de minute bune, iar urmărirea ar fi început în municipiul Baia Mare și a continuat până în orașul vecin, Tăuții Măgherăuș, unde, de altfel, s-a înregistrat teribilul accident de circulație. Într-unul dintre autoturisme s-ar fi aflat un tânăr și un amic al său iar în al doilea autoturism un alt tânăr, bănuit de primul șofer că ar fi iubitul fostei sale partenere.

Primul șofer și-ar fi confundat fosta iubită, crezând că aceasta s-ar fi urcat cu un alt băiat în mașină, motiv pentru care ar fi trecut, însoțit de un amic, la urmărirea autoturismului respectiv. La un moment dat, tânărul urmărit ar fioprit mașina, pentru ca tânăra să coboare. Pe strada Victoriei cei doi ar fi lovit mașina băiatului. Acesta ar fi demarat în trombă și dus a fost. În Tăuții Măgherăuș, urmăritorul s-a angajat în depășirea mașinii urmăritului, pentru a-l șicana din nou, dar pentru că venea un autoturism de pe contrasens, ar fi tras de volan, a acroșat mașina tânărului, pe care a azvârlit-o într-un șanț de beton. În acele clipe, pasagerul din mașina aflată în urmărire, care nu ar fi purtat centură de siguranță, ar fi fost aruncat din mașină, pierzându-și viața. Cei doi șoferi au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Baia Mare. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferul vinovat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Vom reveni cu amănunte!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și