Percheziția a avut loc la domiciliul unui bărbat în vârstă de 55 de ani.

”În urma activităților desfășurate, a fost identificată și indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 60 de kilograme de carne de vânat, din specia mistreț, cerb comun și căprior, șapte trofee de căprior și o capcană tip cușcă.

Totodată, într-un țarc amenajat în curte, polițiștii au identificat un exemplar de interes cinegetic căprior, mascul, patru exemplare de fazan, femele, și trei exemplare de fazan, masculi. Exemplarele de interes cinegetic au fost ridicate și relocate pe Fondul Cinegetic de Vânătoare 37 Asuaj.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de braconaj cinegetic și două infracțiuni prevăzute de art. 33 alin. 1 lit. a și f O.U.G. nr. 57 din 2007 privind regimul ariilor naturale, prețioase, conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice, respectiv orice formă de recoltare, capturare, ucidere, distrugere sau vătămare a exemplarelor aflate în mediul lor natural, și de deținerea, transportul, comerțul sau schimburile în orice scop ale exemplarelor luate din natură, în oricare dintre stadiile ciclului lor biologic”, informează IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și