Un baiat ar fi traversat strada fara sa se asigure, fiind surprins si accidentat de un autoturism.

Victima a fost preluata de echipajele medicale si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Un martor al incidentului de aseară ne-a contactat și ne-a povestit în amănunt cum s-a petrecut accidentul. Potrivit acestuia, persoana lovită de mașină este un tânăr de etnie romă, în vârstă de aproximativ 20 de ani.

Martorul incidentului a declarat pentru ActualMM că persoana lovită de mașină este un bărbat de etnie romă în vârstă de aproximativ 20 de ani. Se pare că acesta ar fi fost lovit de mașină într-o tentativă de suicid. Mai mult victima a avariat un număr de patru mașini, una dintre ele aparținând martorului nostru, în încercarea de a-și pune capăt vieții.

ÎNTREAGA SCENĂ A ÎNCEPUT ASEARĂ, 11 AUGUST, ÎN JURUL OREI 22:30
„Prima dată a urcat la mine pe plafon și l-a îndoit, după cum se vede în poze. După aceea, s-a aruncat pe o mașină decapotabilă căreia i-a spart parbrizul. După aceea, s-a aruncat în lateralul unui taxi, căruia i-a spart geamul din partea șoferului și i-a îndoit ușa din spate. După aceea, s-a aruncat în fața unui Audi. I-a spart parbrizul și i-a îndoit aripa. Acesta a fost momentul în care s-a lovit puternic la cap și a căzut pe asfalt. În tot acest timp, urla că a fost drogat și că vrea să se omoare. Am sunat la 112 și un echipaj de Poliție care se afla în patrulare a ajuns la locul incidentului în mai puțin de un minut”, a declarat Robert F. pentru ActualMM.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și