Un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani a fost strivit de un copac. Din păcate nu s-a putut face nimic pentru el, bărbatul pierzându-și viața.

Acesta tăia un copac, însă nu a văzut că avea o rădăcină de aproximativ jumătate de tonă care era desprinsă de sol, moment în care arborele a căzut efectiv peste el!

La fața locului au participat forțe de intervenție ale ISU și SMURD Maramureș, dar și ale poliției respectiv Salvamont Borșa și Maramureș.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Astăzi, 6 septembrie, la ora 15.25, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de o femeie de 43 de ani din oraș despre faptul că în amonte de strada Florilor a căzut un trunchi de molid peste o persoană.

Ajunși la fața locului, polițiștii împreună cu echipaje ale ISU Maramureș și lucrători din cadrul unității Salvamont Borșa, au intervenit în zona Novăț, loc denumit "Siretu", unde au efectuat manevre de ridicare a rădăcinii cu pământ a unui molid uscat care a căzut peste un bărbat de 51 de ani din Borșa.

Echipajele medicale aflate la fața locului i-au acordat îngrijiri de specialitate, dar, din păcate, bărbatul de 51 de ani a decedat.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului de Recuperare Borșa în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și