La eveniment vor fi prezenti liderii de la centru ai structurii - incepand de la presedintele Marian Preda si continuand cu consilierii prezidentiali Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu si Sebastian Lazaroiu -, care vor marca practic o lansare la nivelul judetului.

Reprezezentantii fundatiei au precizat, pentru eMaramures, ca numele viitorului coordonator din regiune va fi cunoscut abia in saptamanile viitoare, deoarece vineri de la 19.00, la hotelul Mara, urmeaza sa aiba loc o prima intalnire cu aderentii din judet, respectiv o analiza a CV-urilor trimise de catre maramuresenii care spera sa faca parte din structurile de conducere.

Initial, de Miscarea Populara s-au aratat interesati mai multi tineri din randul PDL Maramures - intre care Adrian Todoran si Vlad Onet -, dar si din alte formatiuni. Centrul a transmis, insa, ca deocamdata se va pastra o distanta fata de zona politicului, ceea ce a facut sa se insiste ca liderii din judete sa fie alesi din randul intelectualilor momentan neafiliati la vreo formatiune.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și