În comunitățile unde PSD Maramureș nu are primarul în funcție propunem electoratului candidați de excepție, aleși pe baza implicării și dedicării lor. Cu toții au demonstrat că scopul lor principal este să servească comunitatea, să realizeze administrație de calitate și să pună nevoile cetățenilor mai presus de orice considerente politice.

Împreună cu echipa puternică pe care am construit-o în Maramureș avem toate resursele pentru a obține un rezultat care să reflecte adevărata forță a PSD în regiune.

Candidatura mea pentru Consiliul Județean Maramureș este o reafirmare a angajamentului față de comunitate și a încrederii pe care o am în maramureșeni. În aceste alegeri obiectivul nostru este clar: să poziționăm Maramureșul acolo unde merită să fie - între primele județe din România. Acest lucru este posibil nu doar prin proiectele și programele pe care le propunem, ci și prin acea legătură unică pe care o avem cu maramureșenii, o legătură bazată pe respect, încredere și o viziune comună pentru un viitor mai bun.

Cu încredere, transformăm aceste alegeri într-un nou capitol de progres pentru Maramureș!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și