Conferinta municipala reprezinta finalul procesului de consultare interna desfasurat in luna august 2014, in cadrul organizatiilor locale ale PSD Baia Mare.

Toti social-democratii baimareni au fost de acord, prin vot, ca Victor Ponta sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014. Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures a vorbit despre modul in care fiecare membru si simpatizant PSD va trebui sa munceasca in campania electorala, evidentiind primele doua mari actiuni la care maramuresenii vor participa: Conferinta Judeteana a PSD Maramures si Congresul National, iar pe 20 septembrie 2014, lansarea oficiala pe Arena Nationala a lui Victor Ponta pentru functia de presedinte al Romaniei.

Conferinta a fost moderata de presedintele PSD Baia Mare, Dumitru Matei, fiind prezenti deputatul Florin Tataru, viceprimarul municipiului Baia Mare, Gabriela Hofer, consilierul judetean, Cosmin Drulea.

Liderul judetean al PSD Maramures, Gabriel Zetea, s-a aratat multumit de faptul ca executivul partidului a reusit sa finalizeze procesul intern de consultare a tuturor membrilor social-democrati din judet, referitor la sustinerea candidaturii lui Victor Ponta pentru presedintia Romaniei.

”Avem, in acest moment, procedurile statutare realizate in totalitate si suntem pregatiti pentru Conferinta Judeteana a PSD Maramures, precum si pentru Congresul National al PSD. La finalul consultarilor nu exista nicio obiectie impotriva candidaturii lui Victor Ponta in intreg judetul Maramures, fapt care demonstreaza ca organizatia judeteana estre pregatita pentru campania electorala din toamna acestui an”, a declarat Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și