Adresez sincere mulțumiri celor 850 de delegați prezenți, ieri, la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Maramureș pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, creditându-mă cu un nou mandat în funcția de președinte al filialei județene a social-democraților. Onoarea de a fi reconfirmat în această poziție este un privilegiu și o responsabilitate pe care o accept cu multă determinare. Apreciez susținerea și încrederea voastră, iar angajamentul meu față de dezvoltarea comunității noastre rămâne neclintit! Am trasmis, ieri, împreună, un mesaj de forță și un mesaj de unitate! PSD Maramureș este cel mai mare partid din județ și împreună cu cei 45 de primari în funcție vom dovedi acest lucru și în alegerile care urmează!

Exprim gratitudinea mea față de invitații PSD central care au onorat evenimentul nostru prin prezența lor. Apreciem sprijinul și colaborarea voastră, care aduc o valoare inestimabilă în consolidarea eforturilor noastre comune pentru binele cetățenilor.

Îi mulțumesc din suflet premierului României, Marcel Ciolacu, președinte PSD, ministrului Digitalizării, Bogdan-Ivan Gruia, secretarului general al partidului, Paul Stănescu, președintelui Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, coordonatorului campaniei europarlamentare a PSD, Mihai Tudose, purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, vicepreședinte al PSD pe Regiunea de Nord-Vest, președintelui PSD Belgia, Codruța Filip pentru prezența lor alături de noi și pentru întreaga susținere acordată în tot acest timp.

Împreună cu prim-vicepreședintele partidului, Gheorghe Șimon, secretarul executiv, Lucian Morar, trezorierul Crina Chilat dar și echipa largă de vicepreședinți și membri ai Biroului de Conducere sunt hotărât să continuăm împreună construirea unui viitor mai bun pentru PSD Maramureș și pentru comunitatea noastră.

Vă mulțumesc din inimă pentru susținere și pentru că sunteți alături de mine și de noi în această misiune importantă! Împreună vom reuși pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și