În ultima perioadă, administrația locală din Sighetu Marmației condusă de primarul Vasile Moldovan a alocat, de la bugetul local, suma de 12,3 milioane de lei pentru reabilitarea străzilor Avram Iancu (3 milioane de lei), Iuliu Maniu (2,5 milioane de lei), Mihai Eminescu (2,5 milioane de lei), Dobrogeanu Gherea (2 milioane de lei) și Rodnei (2,3 milioane de lei).

În vizita de lucru pe care am făcut-o în Sighetu Marmației l-am însoțit pe primarul Vasile Moldovan în teren, pentru a vedea modul în care se desfășoară lucrările pe ultimele două străzi aflate în reabilitare. Am ajuns, astfel, pe pe strada Titu Maioerescu unde investiția de la bugetul local este de 3 milioane de lei, dar și pe strada Vasile Ilea unde au fost alocate alte 2 milioane de lei din fondurile proprii ale Primăriei Sighetu Marmației.

În curs de achiziție este și proiectul de sistematizare pe orizontală a cartierului Bogdan Vodă, lucrare care va include amenajarea de parcări, trotuare, locuri de joacă pentru copii, spații verzi, investiția totală fiind de 1,8 milioane de lei. Pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și